Od Murtera, preko Hvara, do Dubrovnika – guštanje je u Dalmaciji dovedeno na novu razinu!

Posjetitelji nekih od najljepših plaža na Jadranu ovog ljeta uživaju u novom načinu guštanja na moru. Dok se zaljubljenici u brzinu odlučuju na vodene skutere, oni koji na plaži traže maksimalno opuštanje i komfor biraju održivo i ekološki prihvatljivo plovilo s elektro-motorom koje se savršeno uklopilo u krajolik, plavetnilo mora te tempo i filozofiju života u Dalmaciji. Na radost brojnih kupača, iMatJet® osvaja plaže diljem naše obale.

Jedne od najposjećenijih i najcjenjenijih plaža na Jadranu svakako su Sunset Beach u Lapadu i Carpe Diem u Stipanskoj na Hvaru. Radi se o plažama koje zbog svoje ljepote ne treba previše promovirati kako bi privukle tisuće očaranih posjetitelja. Ipak, vrhunski ugostitelji svjesni su da je dodatni sadržaj, pogotovo onaj koji je izveden na najvišoj razini i gostu nudi priliku da iskusi nešto novo i jedinstveno, ono što čini razliku. Upravo zato, Sunset Beach i Carpe Diem ovih dana obogaćene su novim sadržajem – prvim svjetskim vodenim madracem na elektro pogon – iMatJet®.

 

Patent njemačkog poduzetnika hrvatskih korijena savršeno je pogodio smisao održivog turizma

Hvarski Carpe Diem i Dubrovački Sunset Beach dvije su od devet predivnih lokacija na kojima su poduzetnici prepoznali vrijednost ovog proizvoda. Naime, imatJet® je gadget koji se savršeno uklapa u viziju održivog turizma u Dalmaciji – ovo nije adrenalinska jurilica, već proizvod stvoren za one koji znaju uživati; madrac iMatJet® je ekološki održiv, napravljen od izdržljivih materijala koji mu jamče dugotrajnost te ne koristi fosilna goriva niti proizvodi štetne plinove, a njime se upravlja pomoću pametnog daljinskog upravljača.

Osim toga, opuštanje na iMatJetu® ne narušava mir i spokoj plaže – nema glasnog gasiranja i bučnih motora – samo mir, šum valova i čisti hedonizam koji slavi ljepotu mediteranske obale. Ovoga ljeta iMatJet®  se iznajmljuje na plažama diljem Jadrana i oduševljava posjetitelje u Splitu, Dubrovniku, Makarskoj, Omišu, Tribunju, Stobreču te na Hvaru, Šolti i Murteru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iMatJet® Water Lounger (@imatjet)

Neki novi gušti

iMatJet® je osmišljen i proizveden u Njemačkoj, a njegov idejni začetnik je Ivica Mataija. Misao vodilja pri osmišljavanju ovog inovativnog proizvoda bili su upravo hedonisti koji na ljetovanju traže najviši stupanj udobnosti. iMatJet®  je udoban poput fotelje, čvrst i stabilan, jednostavan za korištenje i neizmjerno zabavan, pa nije ni čudo da postaje sastavni dio boravka na plaži za brojne turiste.

 

Ako se i vi ovog ljeta nađete na nekoj od plaža u Splitu, Dubrovniku, Makarskoj, Omišu, Tribunju, Stobreču te na Hvaru, Šolti i Murteru, ne propustite uživati u opuštajućem iskustvu odmora na morskoj površini koju omogućava samo iMatJet®.

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map